• 0644304041
  • Persoonlijke levering! Wanneer het jou uitkomt!
  • iDEAL of contant bij afhalen, levering
  • Afhalen & Bezorgen 8 dagen per week! 8.00/23:00
  • 5% extra korting voor de afhalers
  • 0644304041
  • Persoonlijke levering! Wanneer het jou uitkomt!
  • iDEAL of contant bij afhalen, levering
  • Afhalen & Bezorgen 8 dagen per week! 8.00/23:00
  • 5% extra korting voor de afhalers

Over Kees

Ik ben Kees Bolijn, een kachelboer of sfeerverwarmingsadviseur. Geef het maar een naam.

Sinds januari 2008 ben ik met toeval de wereld van de sfeerverwarming ingerold. Er bestaat geen opleiding tot kachel verkoper, en heb mijzelf dus wegwijs gemaakt door de jaren heen. Ik heb bij verschillende kachelspeciaalzaken gewerkt, zowel in Nederland als in Duitsland en verkocht daar van het laag en middel tot het hoogsegment. Door mijn jarenlange werkervaring in Duitsland ben ik ook bekend met de opbouw van schoorsteen kanalen voor Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en andere Europese landen waar strikte regels gelden.

Door de jaren heen heb ik enorm veel werkervaring opgedaan in Nederland en Duitsland als verkoopadviseur van alles wat met de sfeerverwarming te maken heeft. Denk daarbij aan het huisbezoeken, adviseren en verkopen in de showrooms van hout- en gaskachels, rookkanalen, schoorstenen, schouwen, natuurstenen plateau's, elektrische haarden en pelletkachels. Ik voorzie mensen graag van een goed stookadvies en het duurzaam en verantwoord gebruiken van hun houtkachel.

Het idee om zelfstandig verder te gaan is ontstaan in de periode die ik werkzaam was bij Kachelplaats in Wijhe.

Ik kwam erachter dat veel mensen naar Duitsland uitweken voor de dubbelwandige rookkanalen. De prijzen in Duitsland liggen prijstechnisch lager en de buizen zijn van veel betere kwaliteit als in Nederland. Montage van kachelpijpen, dubbelwandige kachelpijpen deden de klant vaak in eigen beheer of met een ervaren zzp'er.

Vervolgens heb ik jarenlang in Duitsland bij een kachelspeciaalzaak gewerkt waar veel Nederlanders en Belgen naartoe kwamen om enkelwandige en dubbelwandige rookkanalen te kopen. Ik dacht, hier moet een mix in te vinden zijn, waarom naar Duitsland rijden, al die kilometers en reisuren.. terwijl ik diezelfde rookkanalen ook kan verkopen vanuit Nederland, voor mijzelf.... en in 2019 was het zover, ik breng de rookkanalen zelf in Nederland op de markt!

Inmiddels levert mijn oude werkgever deze hoogst geclassificeerde V3 gekeurde schoorsteen kanalen niet meer en zodoende heb ik de fabrikant benadert en hebben wij de handen ineengeslagen om nu ook in Nederland deze dubbelwandige V3 gekeurde kachelpijpen aan de man te brengen.

Montage?

Geen probleem! Op dit moment mogelijk met ZZP'ers in een straal van 100 km rondom Emmen! mail naar info@1rookkanaal.nl om foto's en tekeningen in te sturen. Of bel om de situatie door te spreken: 0644304041

Ik behoor niet tot de grootste, maar tot de beste!